مشاوره حقوقی رایگان - ثبت سرپرست جدید

سلام خسته نباشین
سه ماهه تغییر سرپرست رو انجام دادیم ولی هنوز برامون یارانه واریز نشده میشه بگین دقیق چند ماه طول میکشه واریز کنن
و آیا یارانه های ماه های قبلی هم ک واریز نشده یک جا واریز میشن یا خیر ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق فرمانداری یا پلیس بعلاوه ده و یا نهایتا شازمان هدفمندسازی یارانه ها موضوع را پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
از طریق بانک یا پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از فرمانداری واحد هدفمندی یارانه ها اقدام کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. این سوال شما حقوقی نیست ، لیکن مقررات اداری ستاد هدفمندی یارانه ها ملاک عمل است. البته بخشنامه ها و تصمیمات متعدد اتخاذ می نمایند . آخرین مصاحبه ریاست آن ستاد پرداخت نمودن معوقات بوده است . جهت اطلاع از وضعیت به سامانه یا سایت حمایت معیشتی مرتجعه فرمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله معوقات پرداخت میشود ولی زمان قابل پیش بینی نیست حضورا پیگیری کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله معوقات پرداخت می گردد ولیکن مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد حضورا پیگیری نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورت عدم ثبت شماره حساب در بانک، یارانه واریز نخواهد شد

بطور کلی تغییر سرپرست خانوار به واسطه یکی از وقایع زیر اتفاق می‌افتد

ازدواج؛ طلاق؛ فوت سرپرست؛ خانوارهای بدسرپرست؛

که سرپرست جدید خانوارهای فوق‌الذکر می‌توانند بلافاصله پس از ثبت تغییرات مربوطه در پلیس 10 ، با مراجعه به یکی از شعب بانکی که می‌خواهند حساب یارانه‌ای در آن داشته باشند،

نسبت به ثبت شماره حساب سرپرست خانوار جدید در سامانه رفاهی اقدام نمایند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

دست ما نیست که چه موقع بعد یارانه مردم را واریز می‌کنند
به فرمانداری شهرستان مربوطه رجوع کنید
با هدفمندی یارانه ها تماس حاصل نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از واحد هدفمندی یارانه ها در فرمانداری شهرستان پیگیری کنید