مشاوره حقوقی رایگان - شیوه پرداخت دیه فرد متوفی

باسلام خدمت اساتید محترم و عرض تبریک سال نو.فردی به جرم ضرب و جرح عمدی محکوم به پرداخت دیه شده بود و سند ملک مرغداری خود را بعنوان وثیقه قرار داده بود الان پرونده در شعبه اجرای احکام میباشد.این فرد الان فوت نموده میخواستم بپرسم الان تکلیف دیه که باید ایشان پرداخت می کردند چی میشه؟آیا درصورت عدم پرداخت از سوی وراث فرد متوفی پرداخت دیه از محل همان سند ملک مرغداری که به نام خود فرد متوفی بوده و اکنون بعنوان وثیقه ضمیمه پرونده می باشد امکان پذیر است؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وراث پرداخت نکنند البته از مال خودش ، ملک را می فروشند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دیه از اموال متوفی نادیه میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکانپذیر است
اگر ورثه مبلغ محکوم به را پرداخت ننمایند شما میتوانید درخواست توقیف اموال محکوم علیه را نمایید و اموال به مزایده گذاشته خواهد شد و مبلغ محکوم به از محل فروش مال پرداخت خواهد شد و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورت عدم پرداخت می توانید درخواست توقیف مرغداری و مزایده آن و پرداخت محکوم به از محل فروش آن را داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده شما در واقع یک پرونده زا یک سوال جزئی نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید ابعاد و گستردگی آن را با مطالعه پرونده بدست آورد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام کاربر گرامی بله درصورت عدم پرداخت از ماترک متوفی از محل وثیقه تامین و پرداخت می گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. دیه مذکوراز دیون متوفی می باشد. وراث در زمان تقسیم ترکه می بایست ابتدا نسبت به پرداخت آن اقدام نمایند . در غیراینصورت اجرای احکام جهت وصول دیه از ملک مذکور اقدامات قانونی را انجام خواهد داد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. با توجه به اینکه وثیقه از اموال خودش بوده از محل فروش آن دیه شما پرداخت می‌شود.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با ارسال لایحه به واحد اجرای احکام شما درخواست اجرای حکم و دیه بکنید و اجرای احکام با بررسی حساب های بانکی و اموال مرحوم ، هر کدام که سهل الوصول برای پرداخت دیه باشد اقدام خواهد نمود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
چنانچه وراث تادیه نکنند از ماترک قابل برداشت است النهایه همکاری نشود بله وثیقه به مزایده گذاشته خواهد شد.