مشاوره حقوقی رایگان - افت قیمت ماشین

سلام
من با یک پژو تصادف کردم که اون هم به یک پارس مدل 1400 به گفته راننده کارکرد8 هزار تا برخورد کرده مقصر من هستم از بیمه ام استفاده کرده
جا زاپاس پارس دو تا برآمدگی هرکدام پنج سانتی داره و هیچ جای ماشین حتی خش هم نیفتاده راننده پارس از من درخواست افت قیمت 50 میلیون کرده خواستم بدانم اول افت قیمت با این توضیحات شامل پارس می‌شود اگر می‌شود حدود چقدر هست؟ ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

افت قیمت را کارشناس دادگستری تعیین می کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله افت قیمت شامل خودرو ایشان میشود
و مبلغ افت قیمت توسط کارشناس رسمی مشخص خواهد شد
و شما میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض نمایید و

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
افت قیمت شامل خودرو ایشان میشود
و مبلغ افت قیمت توسط کارشناس رسمی مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین افت قیمت خودرو با کارشناس رسمی دادگستری است.
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر این مبلغ نمی شود.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بله افت قیمت را شامل میشود . ولی باید کارشناس تعیینی دادگستری تعیین نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . باید کارشناس در خصوص میزان دقیق ان نطر دهد . تامین دلیل کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بله میشود ولی توسط کارشناس معین خواهد شد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بله شامل ایشان می شود ولیکن میزان آن امری فنی و تخصصی در صلاحیت کارشناسان وسیله نقلیه می باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله و میزان آنرا کارشناس رسمی دادگستری تعیین میکند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مقصر هردو ماشین آسیب دیده شما بوده اید بله افت قیمت را می بایست شما جبران نمایید . میزان افت قیمت را فقط کارشناس رسمی دادگستری تعیین می نماید لاغیر

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

افت قیمت شامل خودرو ایشان میشودافت قیمت توسط کارشناس رسمی مشخص خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. افت قیمت به خودرو پارس تعلق می گیرد. میزان آنرا کارشناس تعیین می کند.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، موضوع از طریق کارشناس رسمی نیاز به بررسی و برآورد قیمت افت خودرو می باشد ، و ماشین پرشیا شامل افت قیمت می باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود افت قیمت را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افت قیمت توسط کارشناس تعیین میگرددواصولا افت فیمت خودروهای کمتر از شش سال از سال ساخت تعلق میگیرد