مشاوره حقوقی رایگان - مجوز ساخت در قلعه قدیمی

سلام وقت به خیر
قلعه قدیمی با سند مالکیت خارج از طرح هادی میباشد
برای مجوز ساخت بنا . دریافت خدمات اب و برق و گاز راهکار قانونی به چه صورتی میباشد
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود توسط شهرداری بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق جهاد کشاورزی می توانید موضوع را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دهیاری و بنیاد مسکن پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید بنیاد مسکن و اداره جهاد موافقت نماید

و مرجع صدور پروانه ساخت در مورد اراضی خارج از محدوده شهر ، بنیاد مسکن میباشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از، طریق اداره جهادوبنیاد مسکن موضوع پیگیری گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر عزیز مسائل ملکی باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری لازم صورت گیرد تا اشتباهی پیش نی چرا که مواردی که مطرح کردید کاملا حیطه تخصصی دارد که اشتباه جزئی ممکن است نتایج اسفناکی را به همراه داشته باشد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تا حالا ازش استفاده می‌شده حق دارد به بنیاد مسکن مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ساخت وساز در خارج از طرح هادی ممنوع است. ابتدا می بایست از مبادی قانونی ملک خود را الحاق به بافت و تغییر کاربری آن را درخواست نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق اداره جهادوبنیاد مسکن موضوع پیگیری گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق بنیاد مسکن باید مجوز های لازمه را اخذ نمایید