مشاوره حقوقی رایگان - پیشرفتگی آپارتمان

سلام در سند قبد شده ده متر پیشرفتگی، میخواسنم بدونم این یعنی چی؟ ده متر فقط از واحد من؟ و اینکه موقع فروش باید همون متراژی ک تو سند خورده رو بفروشم یا این مقدار ازش کم میشه؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به همان متراژی که در سند ذکر شده است میتوانید معامله نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به مقداری که ذکر شده در سند اقدام به فروش کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همان متراژی که در سند ذکر شده است را میتوانید بفروشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد را دید و بررسی کرد تا امکان اظهار نظر دقیق مهیا گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق منوط به بررسی سند رسمی می باشد ولیکن بنحو اجمالی به متراژ مذکور در سند می توانید معامله نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست سند را ملاحظه نمود . لیکن آنچه که در سند متراژ قید شده قابل نقل وانتقال و در مالکیت شما محسوب می شود . احتمالا جنابعالی طبقه بالا هستید که بالکن یا قسمتی از واحد شما پیشرفتگی به خیابان یا کوچه دارد .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

به نسبت میزانی که در سند متراژ قید شده

قابل نقل و انتقال و در مالکیت شما تلقی می شود.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جمله مبهی هس باید سند را دید تا نظر قطعی داد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به همان متراژی که در سند قید شده می توانید بفروشید.

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، ملاک متراژ قید شده در سند رسمی مالکیت می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

همان متراژی که در سند ذکر شده را میتوانید بفروش برسانید