مشاوره حقوقی رایگان - خسارت 50 به 50 تصادف ماشین با ماشین

با سلام من یه سمند هستم و تو اتوبان وایساده بودم که یهو از پشت یه ماشین کوییک زد بهم و کارشناس پلیس اومد تو کروکی 50 به 50 زد برامون چون گفت من وایساده بودم تو اتوبان و علائم نذاشته بودم پشت ماشینم میخواستم بدونم که این خسارت مالی رو چجوری بیمه حساب میکنه برام و بیمه سقف مالیه ماشینی که به من زده 16میلیونه و ماشین من حدود 80میلیون هزینه دیده و میخواستم بدونم بیمه خسارت من رو چقدر میده و ما بقیش رو طرفی که به من زده باید پرداخت کنه از خودش؟ممنون

پاسخ ها :

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام تا سقف بیمه طرف مقابل پرداخت میشه اما برای الباقی می بایستی دادخواست علیه راننده مقصر حادثه مطرح و از خودش بگیرین

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

80 خسارت خوردی 40 م را او باید بدهد 16 را بیمه اش می دهد 24 م را خودش

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بیمه تا سقف تعهد را پرداخت میکند و برای باقی خسارت باید دادخواست علیه مقصر بدهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بیمه تا سقف تعهد را پرداخت خواهد کرد.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی هریک از خودرو ها می بایست نصف خسارات وارده به طرف مقابل را پرداخت نماید، و از 40 میلیون خسارت 16 میلیون بیمه ایشان و برای مابقی به مبلغ24 میلیون می بایست دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید.و البته شما نیز می بایست نیمی از خسارت وارده به خودرو ایشان را پرداخت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خسارت 80 میلیون پنجاه درصد برعهده خودتان است و پنجاه درصد به مبلغ 40 میلیون تومان برعهده راننده کوییک است .
با توجه به اینکه سقف بیمه کوئیک 16 میلیون تومان است مبلغ 24 میلیون تومان از خسارت را باید دادخواست بدهید و خود راننده کوئیک بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بیمه خودرو هر ‌کدام از طرفین
، باید نصف خسارت طرف مقابل را
تا سقف تعهدات بیمه پرداخت نماید و در مورد خسارات مازاد بر سقف تعهدات بیمه ، خود مقصر باید باقیمانده خسارات را پرداخت نماید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

میتونید به نظر افسر اعتراض کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی همین طوره شما نصف خسارت ایشون را پرداخت میکنید و راننده کوییک نصف خسا رت وارده به شما را پرداخت می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بیمه تا سقف تعهدات خود مکلف به پرداخت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هر کدام از شما باید نصف خسارت خودرو فرد مقابل را بپردازید و با توجه به اینکه سقف خسارت بیمه خودرو کوئیک 16 میلیون می باشد 24 میلیون مابقی از نصف خسارت شما را باید راننده کوئیک شخصا بپردازد که در این خصوص باید دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بقیه مبلغ را از خود طرف باید درخواست کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

هریک از خودرو ها می بایست نصف خسارات وارده به طرف مقابل را پرداخت نماید، و از 40 میلیون خسارت 16 میلیون بیمه ایشان و برای مابقی به مبلغ24 میلیون می بایست دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پرداخت 40 میلیون به عهده راننده کوئیک است. هر مقدار بیمه پرداخت کرد الباقی به عهده خود راننده است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بیمه تا سقف 50 درصد خسارت را پرداخت می نمایید. جنابعالی برای تعیین میزان خسارت می بایست از طریق شورای حل اختلاف محل تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی نمایید . پس از تعیین میزان خسارت وارده مازاد خسارت را دادخواست مطالبه تقدیم دادگاه نمایید . مطالبه خسارت بالای 20 میلیون را می بایست از طریق دادگاه حقوقی مطالبه نمایید .

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام تا سقف تعهدات بیمه در خسارات مالی شما باید با رعایت میزان تقصیر بیمه گر به بیمه مراجعه کنید و در صورت کسری مبلغ باید از شخص بیمه گر از طریق مراجع قضایی مطالبه خسارت بفرمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تا سقف تعهدات از بیمه وی. الباقی را از خودش طی شکایت مطالبه کنید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما از اون نظر پلیس میتونید اعتراض کنید 3نفر کارشناس میاد نظر مجدد با توجه به مدارک داده میشه اگه وقتش گذشته باشه که هیچی 50 درصد از خسارت اون ماشین باید شما پرداخت کنید 50درصد ایشون

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر قطعی تصادفات و کروکی را کارشناس راهور می‌دهد که البته قابلیت اعتراض نیز وجود دارد و نظر کارشناس راهور معمولا مستند صدور آرا قرار می‌گیرند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

50 درصد خسارت کوییک را شما باید بدهی و 50 درصد خسارت ماشین شما را طرف مقابل بدهد . و کارشناس خسارت را تعیین میکند و چنانچه بیشتر از سقف تعهد بینه طرف مقابل باشد باید طرف مقابل شخصا مانده خسارت شما را پرداخت نماید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از كارشناسان شركت بيمه حسب نوع قرارداد استعلام فرماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باید نسبت به نصف این 80 میلیون که چهل میلیون میشه تا سقف 16 میلیون از بیمه و الباقی را دادخواست به طرفیت راننده مقصر بدهید