مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دروغ

سلام یکی از من شکایت کرده و دو شاهد به دادگاه معرفی کرده اند که زن و شوهر میباشند و ما از شوهره بدلیل شکایتی که در دادگاه داشتیم محکوم شده بود، سوالم این است آیا شاهدی که محکومش کرده بودیم در یک پرونده دیگر و در شهادت جرح شد و خانمش هم جرح میشود یا دادگاه شهادت خانمش را قبول میکند؟؟ و این خانم بخاطر اینکه شوهرش محکوم شده بود نسبت به ما دشمنی دارند و شهادت دروغ داده بودند

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام ادعای جرح قبل از شهادت مطرح کنید و دلایل خود را فقد عدالت بدلیل خصومت اعلام کنید...و در صورت شهادت تحت عنوان شهادت کذب علیه ایشان اعلام جرم کنید