مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

زنمو داخله ی آپارتمان دیدم با یه اقا ورود کرده به پلیس زنگ زدم حکم ورود به منزل ندادن من چطور عنوان کنم شکایتو ک پلیس بتونه حکم ورودو راحت بگیره جواب بدید لطفا

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. حکم ورود به داخل املک خصوصی فقط با حکم قاضی امکان پذیر است .

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

شما طرح شکایت رابطه نامشروع بکنید و سپس قاضی این مجوز را صادر کند .
اگر در مشهد هستید درخدمتم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای اخذ حکم نیاز به دستور مقام قضایی است
بدوا باید شکوائیه رابطه نامشروع تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در زمان ورود به منزل فیلم و عکس بگیرید و سپس با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید اگر مامور وارد نشد می توانید به دادگاه مراجعه کنید و با ارائه فیلم و عکس و گزارش کلانتری با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی و درخواست پرینت مکالمات و تماس ها را بدهید.
از طریق نقطه زنی نیز موضوع قابل اثبات است که کدام محل رفت و آمد داشته است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام پلیس در این گونه موارد داخل منزل نمی‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید