مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

با سلام، در ایران تغییر اسم مذهبی امکان پذیر نیست. اگر خارج از کشور اسمم رو (فاطمه) تغییر بدم و بعدها بخوام برگردم ایران برام مشکل ایجاد میشه؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قطعا
برای تغییر نام کوچک تان از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید درست که این تغییر دشوار است اما تحت شرایطی امکان پذیر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تغییر نمیدن در خارج هم قوانین ایران را باید رعایت کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تغییر نام باید به ثبت احوال باید مراجعه کنید و جای دیگری نمی توانید تغییر دهید.
اگر ثبت احوال قبول نکرد می توانید دادخواست بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چه کسی گفته امکان پذیر نیست؟؟ با ما تماس بگیرید