مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام مذهبی

سلام راستش داخل خانواده و خاندانمون اسم مذهبی زیاده و حقیقتا شاید ده تا فاطمه داشته باشیم ولی من می‌خوام تعبیرش بدم می‌خوام بزارم آلیا

آیا امکان داره میشه راهنماییم کنین لطفا

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دادخواست بطرفیت وبت احوال بدهید و دلایل تغییر نام را بنویسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان تغییر اسم وجود خواهد داشت
و شما باید در دادگاه دادخواست اقامه نمایید
و باید دلیل قانونی داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله ما میتونیم این کار را برای شما انجام دهیم

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان دارد ولی در مورد اسامی مذهبی در مورد اسمی که باید جایگزین اسم مذهبی شود سختگیرند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ غیر ممکن نیست . ولی توجه داشته باشید که نام " فاطمه " با عنایت به این که یک نام مذهبی است ، تغییر آن با مشکلات بیشتری همراه خواهد بود . شاید اگر می خواستید نام "آلیا" را به "فاطمه" تغییر دهید به آسانی ممکن بود . در هر صورت شما بایستی ابتدا از طریق اداره ثبت احوال محل سکونت اقدام بفرمائید . در صورتی که اداره ثبت احوال همکاری نکرد علیه آن در دادگاه طرح دعوی به خواسته تغییر نام می نمائید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید اقدام کنید
دادخواست تخصصی تغییر نام بهمراه لایحه دفاعیه مستدل و قانونی با همکاری وکیل تنظیم نمایید
از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از طریق اداره ثبت احوال می بایست پیگیری نمایید.در صورت موافقت کمیسیون مربوطه امکان تغییر. وجود دارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند دشوار است اما دور از ذهن نیست
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام درصورت اشتهار به این نام وباشهادت شهود قابل اثباته هرچندباید حتما وکیل داشته باشید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اول از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت عدم نتیجه ،از طریق دادگاه اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان دارد هر چیزی امکان آن وجود دارد درست است که هیچ چیز 100 در 100 نیست ولی در این خصوص باید راه‌های مختلفی را طی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای تغییر نام مذهبی ثبت احوال قبول نمی کند.
باید دادخواست بدهید دادگاه نیز ممکن است درخواست شما را رد کند.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

علیه ثبت احوال محل تنظیم شناسنامه دادخواست تغییرنام رده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

یکی از مواردی که باعث موافقت با تغییر نامهای مذهبی میباشد تعدد آن نام در اقوام و آشنایان است و از این مطلب با ارائه مدارک میتوان بابت تغییر نام استفاده نمود

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابندا به ثبت احوال مراجعه و درخواست نمایید . چنانچه امتناع ورزیدند در دادگاه دادخواست تغییر نام ثبت نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله دادخواست تغییر نام بعلاوه استشهادی از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت شود

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... تغییر نام امری دشوار اما ممکن است...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق ثبت احوال ودر صورت عدم توفیق از طریق دادگاه اقدام نمایید در خصوص اسامی مذهبی سختگیری بیشتری می باشد