مشاوره حقوقی رایگان - خودرو بدون پلاک

با سلام..
خودرو بدون پلاک که مزایده ای خریداری شده رو میشه بصورت قانونی پلاک زد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مقررات وشرایط مرجع فروشنده و شرایط آگهی مزایده دهنده ملاک عمل است. همچنین مقررات اداره راهنمایی و رانندگی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرکز تعویض پلاک می توانید موضوع را پیگیری کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله قطعا اگر از طریق اجرای احکام دادگستری خریداری شده باشد نامه ای به شما داده میشود که مستقیما به راهور مراجعه میکنید و آنها نامه ای می‌دهند که با آن میتونید به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید و تعویض پلاک کنید و برگ سبز بگیرید