مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند ناتنی از شناسنامه مادر دوم

سلام من فرزند همسر اول هستم ولی اسم م داخل شناسنامه همسر دوم ثبت شده سوالم اینه که آیا ممکن است همسر دوم برای اینکه ارث نرسد اسمم را از شناسنامه پاک کند

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در هر حالتی ارث به شما تعلق خواهد گرفت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ارث بری بواسطه رابطه خونی است و در صورتی که با ایشان رابطه خونی نداشته باشید می تواند این اقدام را انجام دهد در غیر اینصورت به هیچ وجه امکان پذیر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از همسر دوم که مادر شما نیست سهم نمی برید و از طریق آزمایش قابل اثبات است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سند شناسنامه یک سند رسمی است و حذف یا تغییر مندرجات آن انجام نمی‌شود مگر اینکه با حکم دادگاه وجود داشته باشد یا از مصادیقی باشو که در صلاحیت شورای ثبت احوال است