مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با زندانی راه دور

سلام من با یک شخصی دو سال هم رو دوست داریم قرار بود بعد عید بیاد خاستگاری و ازدواج کنیم .
و الان بنا به دلایلی افتادن زندان و میخوام بدونم که چیکار کنم که مراحل ازدواج مان داخل زندان انجام بشه و اینکه میخوام بدونم که من ازش دور هستم و نامزدم کرمانشاه هستش و من مشهد میخوام بدونم که از راه دور چطور میتونم کاری بکنم که ازدواج مان درست بشه لطفا راهنمایی کنید بدونم چ کار میتونم بکنم ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می بایست با دادیار ناظر زندان هماهنگی نمایید .