مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با زندانی

سلام من یه دختر 20 ساله هستم و با دوست پسرم رابطه جنسی داشتم و باکره نیستم اومد خاستگاریم خانوادم قبول نکردن و الان سر یه مسئله ناموسی بخاطر من زندانه چند ماه منم میخوام بدون اجازه پدر مادرم باهاش عقد کنم اقا میشه همچین کاریو بکنم یا اون درخواست عقد بده یا من عقد کنیم تو زندان؟؟؟بدون اجازه و بدون اینکه الان بفهمن خانوادم؟چون من رابطه باهاش داشتم بدون اجازه پدرم میتونم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر گواهی عدم بکارت بگیرید ، می توانید بدون اجازه پدر عقد کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
برای عقد ‌نکاح ، اجازه پدر لازم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق دادگاه اجازه ازدواج بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای دختری که باکره نیست اذن پدر و دادگاه برای ازدواج لازم نیست.اما عجله نکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر رابطه صما خارج از علقه زوجیت بوده و خودش جرم محسوب میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمیشود در ضمن هردو شما مرتکب جرم زنا شدید محتملا و مستوجب مجازات هستید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دادگاه درخواست اجازه ازدواج نمایید.