مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج موقت

سلام من خانومی را دوست دارم متاسفانه ایشون بخاطر مشکلات باخانوادش به زندان افتادن وهیچ مدرکی خانواده بهشون نمیده درضمن طلاق گرفتن قبلاً سنشونم 30ساله من چطور میتوانم ایشان راصیغه کنم البته خودم هنوزجدانشدم وزندانیم نیستم چکاربایدبکنیم راهی هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بهتر است به زندان مراجعه نمایید و با مسیول آن صحبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت ازدواج مجدد برای همسرتان حق طلاق ایجاد می‌شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما باید اجازه همسر را برای ازدواج مجدد کسب کنبد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای دومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است و قبلاً پاسخگویی صورت گرفته است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

برای ازدواج مجدد نیاز به اجازه همسر دارید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در صورت موافقت آیسان مراتب را به قاضی ناظر زندان و مددکاری اعلام نموده تا پیگیری های لازم برای انجام عقد صورت پذیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

انشاالله بعد آزادی هردوتاتون از زندان و بعد از جدا شدن شما از همسرتون تماس بگیرید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

ازدواج ولو موقت بدون اذن همسرتان ممکن است مشکلاتی برای شما ایجاد کند.از طریق ریاست زندان میتوانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای سومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام کاربر گرامی به توسط مشاوره تلفنی با جزئیات بیشتر از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید