مشاوره حقوقی رایگان - در مورد بی اجازه وارد ماشین شدن و مدارک و پول برداشتن

سلام من راننده ماشین یه شرکت بودم که طرف دنبال سو استفاده از کارگر بود چند روز مونده به عید و تسویه حساب آمدن دم منزل و بدونه اجازه وارد ماشین شدن من دیدم آمدم پایین گفتم که آقای فلانی لطفاً داخل خودرو نشین مدارک تو ماشین یکوقت کم نشه من فکر بد کنم برم لباس بپوشم بیام تا رفتم بیام از دوربین دیدم باز داخل ماشین شدن و کل مدارک که خرج ماشین کرده بودم مثل فاکتور و مقداری دلار که تو پاکت گذاشته بودم انداخت بیرون الان باید چه شکایتی کنم که به نتیجه برسه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید توضیحات مناسب بدهید تا راهنمایی شوید انداخت بیرون ؟

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مگر قفل نداشت که هر کسی وارد ماشین می شود !
با استفاده از فیلم بابت سرقت اسناد و مدارک شکایت کن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای تعیین عنوان مجرمانه صحیح باید با شما گفت و گوی متقابل داشته باشم در صورت تمایل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال مبهم است اگر چیزی بدون اجازه برداشته سرقت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

همین الان میتونید شکایت مطرح کنید ولی نیازمند اثبات است و صرف شکایت کافی نیست اشتباهی که اکثر افراد می‌کنند این است که سوال می‌کنند میشه شکایت کرد یا خیر بله طبق قوانین ما هرکسی تحت هر عنوانی شکایت را میتواند مطرح کند ولی اینکه به نتیجه برسد یا خیر این شکایت درست دفاع شود یا خیر این ملاک است نه شکایت کردن . قوانین ما مدونه است و نیازمند اثبات

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکوائیه سرقت را
مطرح نمایید ولی باید ادعای شما اثبات گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نفرمودید ماشین در مالکیت شما است یا شرکت، چه کسی داخل ماشین شده آیا مالک بوده یا غیر مالک، جنابعالی درب ماشین با رضایت خودتان را قفل نکرده بودید. و.... لطفا حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید .