مشاوره حقوقی رایگان - خودزنی

سلام بنده با یکی درگیر شدم و به صورتم مشت و دماغم پارگی و مشکوک به شکستگی هست ، ولی طرف مقابل رفت با چاقو خود زنی کرده و ماموران کلانتری از خونه اونو بردن کلانتری و تمام زخم ها رو نوشتن و گفتن اینا خود زنی هست برای اینکه همش زیر هم منظم و در فاصله کوتاه و خط بدون خون ریزی ، و من اونو چند روز بعد که خودم به پزشکی قانونی رفتم برای دماغم به دکتر گفتم دکتر گفت که اومده گفته کتف با چاقو زدن ، در حال که تو کلانتری قسمت راست کمر وسط بود ، در ضمن من دو سال که از اینا شکایت کردم و جرم اینا تایید شده و هر روز مزاحمت و تحریک و توهین میکنند ، لطفاً در رابطه با خودزنی راهنمایی کنید ، و آیا میتونم به پرونده قبلی مرتبط بدم.

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
اولا باید بعرض برسانم که تعیین اینکه جراحتی به صورت خودزنی بوده یا دیگر زنی با پزشکی قانونی می باشد ولی اگر در هنگام و بعد از درگیری صورتجلسه داشته باشید که ایشان مجروح نیست قابل اثبات است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت دفاعیات خود را به مرجع رسیدگی کننده ارائه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
لایحه دفاعیه تخصصی که توسط وکیل تنظیم شده باشد را به شعبه مربوطه ارائه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی هم شکایت کن هم مدارک قبلی را ارایه بده و هم بگو خودزنی کرده من نزدم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. تشخیص خود زنی با پزشکی قانونی می باشد .