مشاوره حقوقی رایگان - خلع يد

سلام. طبق مبايعه نامه سال ١٣٩٠ من ٢٥٧ سهم مشاعي از زميني را خريدم كه در مبايعه نامه ذكر شده شامل ساختمان سه طبقه است.
در تاريخ دي ١٤٠٠ دادنامه تاييد مبايعه نامه صادرشد و در آبان ١٤٠١ سند گرفتم.
الان مستاجري كه مالك قبلي بهش اجاره داده تخليه نميكنه. من دادخواست تخليه دادم رد كردن چون تاريخ شروع اجاره نامه قبل از سندزدن من بوده . دوباره خلع يد دادم بازم رد كردن و به تاريخ مبايعه نامه اشاره كردن كه سال ٩٠ بوده!! سوال من اينه كه براي بلندكردن مستاجر بايد خلع يد مشاعي بدم يا خلع يد؟ چون زمين مشاعي هست و ٥ قطعه تفكيك شده. ولي در مبايعه نامه من نوشته كه ساختمان سه طبقه دارد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست حکم تخلیه به طرفیت موجر و مستاجر اقامه نمایید و شما قایم مقام موجر
محسوب خواهید شد