مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور فروشنده در شورای اسلامی جهت مهر و تایید شورا

سلام و عرض ادب اینجانب زمینی را معامله کرده ام اسناد زمین فوق مبایعه نامه میباشد و اصل مبایعه نامه های قبلی نیز در زمان تنظیم مبایعه نامه بنام اینجانب تحویل اینجانب گردیده است . در مبایعه نامه به فروشنده تکلیف شده می بایست در دفتر شورای اسلام شهر مورد معامله حضور یافته و مدارکی که شورای اسلامی شهر برای ممهور نمودن مبایعه نامه ارائه میدهد را امضا نماید .. متاسفانه فروشنده علی ارغم دریافت کل ثمن معامله هر بار بدلیلی به شورای شهر مراجعه ننموده و الان حدود 2 هفته هست که کلا موبایل جواب نمیدهد و ایشان را نمیتوانم پیدا کنم .. لطفا راهنمایی بفرمایید چکار میتونم انجام بدهم که ایشان ملزم شوند در دفتر شورا جهت امضاء حضور یابند .. با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه به فروشنده متذکر شوید که به تعهدات خویش در قالب قرارداد اهتمام ورزند و هشدار قضایی دهید که در صورت ایفای تعهدات، اقدام قضایی صورت خواهد گرفت. در صورتی که فروشنده هیچ پاسخی ندادند و کما فی السابق بر بد عهدی خود استوار هستند دادخواست به خواسته الزام به ایفای تعهد را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به ایفای تعهد تنظیم نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دادگاه الزام او به انجام تعهد را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا اظهارنامه برای فروشنده ارسال نمایید و بعد دادخواست الزام اقامه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا اظهار نامه رسمی از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید . سپس دادخواست الزام به ایفای تعهدات به دادگاه تقدیم نمایید .