مشاوره حقوقی رایگان - سند سه برگ موتور سیکلت

سلام و درود
عذر میخوام
من یه موتور سیکلت خریدم از یه بنده خدایی سه تا برگ سند سفید داد به من و پلاک موتور و بجز اینها هیچ مدرک دیگه ای به من نداد و گفت باید بری نمايندگی که بزنن بنامت و...
حالا میخواستم بدونم که اولا بغیر از این 3 تا سند و پلاک آیا مدرک دیگه ای هم باید داشته باشه موتورسیکلت یا اینکه چون سند سفید سه برگ هست فقط همین سه تا سند و پلاک باید باشه
و اینکه بخاطر اینکه مدل ساختش 1393 و الان سال 1402 هستیم آیا تعویض پلاک میشه کرد وبراش برگه سبز و کارت گرفت یا دیر شده دیگه
ممنون میشم جوابم رو بدین

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که شما از جانب فروشنده وکالت گرفته باشید امکان پذیر خواهد بود. وانگهی برای تعویض پلاک بایستی کارت موتور را نیز در اختیار داشته باشید تا باطل نمودن آن، کارت موتور جدید برای شما صادر شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوال شما متاسفانه حقوقی نمی باشد ، از مراکز تعویض پلاک پیگیری نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ازطریق راهور پیگیری نمایید. درضمن طبق اعلام راهور به موتورهای که مدل ساخت زیر 10 سال داشته باشند پلاک ملی تعلق می گیرد .