مشاوره حقوقی رایگان - رفع حریم کابل شبکه برق

با سلام
اینجانب مالک زمینی بوده ام که سر نبش بوده و چند سال پیش شبکه برق با کابل خودنگهدار اجرا شده است ولی تیر برق نبش خیابان به اشتباه کار شده است چون حدود زمین من را در نظر نگرفته بودند ( زمین من به دلیل سرنبش بودن، 4 متر از بقیه خانه ها جلوتر قرار گرفته است) و الان که زمین را ساخته ام ( با مجوز شهرداری) کابل خود نگهدار از وسط حیاط ملک من می گذرد حالا که جهت اخذ انشعاب به اداره مشترکین مراجعه کردم اعلام نموده اند که باید تیر برق و رفع حریم به هزینه مشترک انجام شود. لطفا من را راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس مربوطه ملاک عمل قرار میگرد باید موقعیت جغرافیایی آنها کاملا مشخص شود سپس نظر قطعی داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین دلیل نمایید تا ملک مذبور مورد کارشناسی واقع شود و سپس اقدام به طرح دعوی مناسب فرمائید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده تقصیر از جانب اداره برق بوده است که بدون در نظر گرفتن جوانب اقدام به چنین امری کرده است فلذا هزینه این اهمال کاری را بایستی اداره برق متحمل شود و شما نبایستی در این مقوله هزینه پرداخت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره برق می توانید موضوع را پیگیری کنید