مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک ماشین های صفر

من ماشین صفر خریدم .. برای تعویض پلاک فروشنده کارت ماشی ن نداشت .. تعویض پلاک ایراد نمیگیره؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مراکز تعویض پلاک پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
یکی از مدارکی که در مراکز تعویض پلاک اخذ میشود کارت ماشین است و در صورت عدم وجود کارت ماشین، مدارک ناقص خواهد بود و از تعویض پلاک خودداری خواهند کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای تعویض پلاک نیاز به کارت ماشین و برگه سبز می باشد و باید اطلاعات کامل از جمله سند کمپانی و مدارک سکونت فعلی شما ضمیمه درخواست تا شود در غیر این صورت ممکن نیست