مشاوره حقوقی رایگان - جهت تعویض پلاک

باعرض سلام و تبریک سال نو
بنده پارسال ماشینی فروختم چون ماشین بنام همسرم بود من به خریدار کاغذی بعنوان فروش ماشین به ایشان بدون شاهد دادم ..مدت تعویض پلاک هم براشون 3ماه زدم روز اول هم بهشون گفتم ماشین معاینه نداره ولی در کاغذ بین خودمون این مطلب که فاقد معاینه است قید نشده بود حالا ایشون میگه من نتونستم معاینه بگیرم ی وکالت نامحدود میخوام که بنده هم میگم 2ماه میتونم وکالت بدم حالا ایشون میتونه از من شاکی بشه جهت اول عدم معاینه ماشین دوم برای مدت وکالت؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر معاینه داشتن یا نداشتن خودرو خدشه ای به صحت و سلامت بیع نامه وارد نمی‌کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ملاک توافقات طرفینی است ، شما دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید و وکالت نامه ای به مدت 2 ماه به ایشان اعطاء کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدت وکالت نامحدود درست و صحیح نیست و اخذ معاینه فنی ماشین در یک محدوده زمانی مشخص است که احتیاج به وکالت نامحدود ندارد. در خصوص این که در قرارداد عدم معاینه فنی ذکر نشده است خریدار می تواند با استفاده از مفاد قولنامه نسبت به اخذ خسارات از شما اقدام کند ولی اگر برای این که به طور شفاهی گفته اید که ماشین معاینه فنی ندارد شاهد دارید می توانید از پرداخت خسارت جلوگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وکالت نامحدود برای شما مشکلی پیش میاد.
خیر به خاطر قید نکردن معاینه فنی مشکلی پیش نمیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو
به طرفیت خریدار اقامه نمایید