مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام،خواهرم حدود 20ساله که ازدواج کرده،شوهرش از همان اول اهل کار نبود وخرجی درستی نمیداد.الان دیگه بدتر هم شده و دیگه خرجی نمیده میگه برو به خانوادت بگو.خواهرم با یه وکیل مشورت کرد ایشون گفتن میتونی بری واسه اون نفقه ای که شوهرت مجبور میشه برات خونه بخره اقدام کنی.میخواستم بدونم اون نفقه که این شرایط رو داره اسم خاصی داره؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اشتباه به عرض رسانده اند. نفقه خریدن خانه نیست. بلکه فراهم کردن خانه است حتی استیجاری. همچنین نفقه شامل خوراک ، پوشاک ، دارو ، درمان و ... می‌شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام هرچند نفقه گذشته نیز قابلرمطالبه است ولی نه 20 سال نهایت می‌تواند 4 الی 5 سال را در بهترین حالت ممکن مطالبه کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ مصداق نفقه تهیه خانه مناسب، پوشاک مناسب، خوراک مناسب و وسایل رفاهی مناسب می باشد. به همین دلیل تهیه خانه نیز مصداق نفقه خواهد بود. خواهر شما بایستی به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنند و دادخواستی به خواسته مطالبه نفقه معوقه و نفقه جاری را به ثبت برسانند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عنوان خاصی ندارد
خواهرتان دادخواست نفقه تنظیم کند و شکوائیه ترک انفاق

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خواهر شما می تواند دادخواست مطالبه نفقه بدهد و اگر شوهرش نفقه را پرداخت نکرد می تواند دادخواست طلاق بدهد.
و اگر قصد طلاق نداشته باشد می تواند حکم جلب بگیرد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت کیفری ترک انفاق بعد زندان بعد دادخواست طلاق

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانند مطالبه نفقه کنند که کارشناس میزان آنرا مشخص میکند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شوهر مکلف به پرداخت نفقه زوجه می باشد ، میزان آن از سوی کارشناس تعیین شده از سوی دادگاه با رعایت شرایط زوجین تعیین می شود.
فرمایش فردی که مدعی وکیل بودن آن را دارید صحیح نیست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی نیست خرید خانه نفقه محسوب نمی شود تنها اجاره خانه و خرجی نفقه محسوب می شود خواهر شما میتواند دادخواست اجرت المثل ایام زندگی مشترک ش را بدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری را طبق نظر کارشناس اقامه نمایید