مشاوره حقوقی رایگان - امکان اخذ گواهینامه با خودزنی عمیق

با عرض سلام و خسته نباشید.من 18 سالمه ود دوماه دیگه قراره گواهینامه بگیرم .حدود سه سال پیش دو تا خط نسبتا عمیق و سه سانتی روی دستم خودم انداختم. میخواستم بپرسم امکان نرفتنم به کمسیون هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلا اگر در دسترس باشد و دید دکتر قطعا شما را به کمیسیون می‌فرستد که کار منطقی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه شود که برای اخذ گواهینامه رانندگی تست سلامت روحی و تست سلامت جسمی اخذ خواهد شد و اگر در هر یک از این تست ها و آزمایش ها موفق بیرون نیایید امکان اخذ گواهینامه دور از انتظار خواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه احتمال بروز مشکل محتمل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید است . اما در هر صورت باید منتظر باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما باید به کمیسیون پزشکی مراجعه نمایید و کمیسیون با ‌توجه به اظهارات شما تصمیم خواهد گرفت و اظهارات شما به پزشک ملاک خواهد بود و