مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین محکوم به

باسلام
بنده 110میلیون از خانم صندوق دار خانگی که شغلش کاروان زیارتی سیاحتی بوده طلب دارم و دو چک از آن به مبلغ 20میلیون هرکدام اقدام کرده ام که در شورا میباشد و به مرحله بعد از واخواهی رسیده و این خانم جلسه ای ... ... .... ... پول های زیادی از مردم بدبخت را گرفته و پس نمیدهد و تنها ده نفر از آن چک و سفته دارند و حالا هم درمورد این پرونده اش تقاضای اعسار داده و شاهد آورده مال خود را هم بنام اقوام زده باید چه کنم؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،کاری نمی توانی انجام دهی موضوع اعسار،قانون است،ولی اگرازاین راه کلاهبرداری میشود موضوع دیگری است که باید اثبات کنید.موفق باشید

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

باسلام. برای اینکه بتوانید دعوای اعسار ایشان را رد کنید باید دو شاهد معارض که از وضعیت مالی خواهان اعسار اطلاع کافی دارند به شورا معرفی و در جلسه اعسار حاضر کنید. ارائه اسناد و مدارک و همچنین استشهادیه محلی و عکس از اموال نامبرده هم تاثیر خوبی در اثبات ملی بودن خواهان اعسار دارد.