مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون شورای عالی نظام وظیفه

با سلام . تنها فرزند خانواده هستم . مادرم فوت شده . پدرم فردی 49 ساله با سابقه دیابت چندین ساله می‌باشد که دیابت به سیستم اعصاب ایشون آسیب زده و 3 بار در این سه سال در بیمارستان اعصاب وروان بستری شده و نیاز به مراقبت دارد و بغیر از من کسی رو نداره تقاضای کفالت کردم رای منفی دادند الان 4 ماهه که به سربازی رفته ام چطور میتوانم دوباره اقدام و پرونده را به جریان بیندازند

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شورای عالی نظام وظیفه نظر قطعی می‌دهد و نمی‌توان دوباره اقدام کرد ولی اگر در حال پدر شما تغییر حاصل شده است اقدام کنید مجددا که برای شما کمیسیون تشکیل شود ولی محض اطلاع بدانید که کفالت پدر زمانی داده می‌شود که یا پدر قوت شده باشد و برادر بزرگتر سالم نداشته باشید یا اینکه در صورت زنده بودن پدر بیماری ایشان طوری باشد که زمین‌گیر باشد در غیر این صورت کفالت شامل حال شما نمی‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که شما رای کمیسیون شورای عالی نظام وظیفه را در هر حال با رفتن به سربازی پذیرفته اید بنابراین بایستی از جهت کسر خدمت اقدام کنید تا باقی مانده خدمت شما کاهش پیدا کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که بیماری ایشان عود پیدا کرده است می توانید مجددا درخواست نمایید تا در کمیسیون مورد برسی قرار بگیرد در غیر این صورت اقدام شما نتیجه ای نخواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از طریق پزشکی قانونی کمیسیون براش بگیرند البته اگر حقوق بگیر هست یا وضع مالیش خوبه بی فایده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق محل خدمت خود پیگیری نمایید