مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف و کسب درآمد از اموال موروثی

پدر بزرگم چندین قطعه باغ و زمین زراعی و یک خانه ارث گذاشته! ایشون در سال 88 فوت شده و دو سه سال بعد هم پدرم فوت شد. اما عموم از سال 66 و در زمان حیات هر دو متوفی و بعد از فوت آن دو تا کنون که 1402 است از زمین ها و باغ ها و خانه( از خانه استفاده تجاری و همچنین ساخت و ساز کرده) به نفع خودش استفاده کرده و سهم مرحوم پدرم و ما رو از درآمد پرداخت نکرده همچنین چند قطعه زمین بدون اطلاع فروخته! سوال: 1- آیا سهم ما و اجرت المثل تصرف زمین ها و باغها و خانه از سال 66 محاسبه خواهد شد؟ یا از زمان فوت پدربزرگ؟ یا از زمان فوت پدرم؟! 2- آیا زمین های فروخته شده از این حیث که هم پدرم و هم پدربزرگم ( حتی در سال 66 پیر بود) در قید حیات بودن اما اطلاع نداشتن و زمانی که بفروش رفتن مطلع شدن از نظر قانونی قابل اقدامه؟! و یکی از زمین ها رو بدون اطلاع درخت کاشته و تبدیل به یک باغ کرده! آیا می توان درخت ها را قطع کرد؟!
3- عموم در حال بیماری است و ممکنه فوت کنه آیا بعد از فوت، گرفتن و کسر اجرت المثل از اموال ماترک ایشون امکان پذیره؟!

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اجرت المثل قابل مطالبه می باشد بستگی به روابط پدر و فرزندی دارد چنانچه قراردادی فی مابین آنها باشد خیر در غیر این صورت از زمان پدر شما و استفاده از سهمیه ایشان اجرت المثل تعلق میگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی و مناسب لازم است که تمام مدارک و مستندات مربوطه نسبت به موضوع مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اجرت المثل قابل پیگیری است و از زمان فوت پدربزرگ شما محاسبه می شود چرا که شما از پدر ارث می برید و پدر تان از پدرش ...
در خصوص مابقی سوالات نیاز به گفت و گوی متقابل می باشد
از طریق مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید اجرت المثل را از زمان تصرف مطالبه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از زمان فوت پدرتان
بلی
به اندازه قدرالسهم پدرتان بلی آنهم با حکم دادگاه
اگر تا قبل از فوتش حکم اجرت‌المثل بگیرید بلی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده های ملکی حساسیت و وسواس خاصی را اقتضا می‌کند برای همین برای اسناد و مدارک شما رویت شود در کنار آن اظهارات شما نیز شنیده شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت نسبت به پدربزرگ و پدر اقامه نمایید و بعد دادخواست تقسیم ترکه
و اجرت المثل ایام تصرف را مطرح کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. 1-از زمان فوت پدر بزرگ نسبت به قدرالسهم پدرتان با وجود دلایل و مدارک کافی قبل آن نیز می بایست شرایط و مدارک کافی بر عدم وجود قرارداد ورضایت و..... 2- بله و خیر 3- بله
پاسخ ها در حد سوال شما می باشد. پیشنهاد می شود حتما مدارک خود را حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود ببرید تا مطالعه شود و مشاوره دقیق دریافت نمایید .