مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پلاک ماشین

سلام من ماشینم را حدود سه سال پیش فروختم وپراید بود ولی متاسفانه خریدار نمیاد که من پلاک ماشین را به نام بزنم حالا چطور میتونم پلاک را بسوزانیم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

اظهارنامه و طرح دعوی مناسب

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.
از طریق پلیس راهور می توانید توقیف پلاک را بخواهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور اقدام به توقیف نمایید و سپس دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک وانتقال سند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر خریدار هنوز با پلاک شما عبور و مرور میکنه توقیف پلاک را بخواهید شما مسئولیت دیگری ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف خودرو دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را اقامه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. از طریق راهور نسبت به توقیف پلاک اقدام نمایید .
سپس دادخواست فک پلاک و دستور موقت به توقیف فیزیکی خودرو را تقدیم دادگاه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
پلاک قابل توقیف است
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید …..