مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دیه

با عرض سلام.من در سال‌ 96 تصادف کردم تا سال 98طول سلام کشیدوهمه مراحل قانونی راطی کردم و دیه پنج درصدبه تعلق گرفت ومن به علت مشگلات دنبال پرونده رانگرفتم تایک ماه پیش من پرونده رابه یک وکیل دادم واو شش میلیون به من داد وگفت پنج میلیون حق خودم است

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی 5% دیه مرد معادل 30 میلیون و زن معادل 15 میلیون تومان می باشد ، البته مبالغ مذبور معادل دیه به نرخ سال 1401 می باشد ،
در نظر داشته باشید دیه به نرخ روز پرداخت محاسبه می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وکیل طبق مفاد قرارداد ، حق اخذ حق الوکاله را خواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی به قرارداد شما دارد هرچه در قرارداد ذکر شده باشد همان است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مبلغ 5 درصد دیه بر اساس سال 1401 حدود سی ملیون میباشد . در مورد حق الوکاله نیز بر اساس قرارداد توافق بین خودتان باید پرداخت میکردید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بر طبق آنچه در قرارداد فی مابین بوده باید عمل شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سوال شما مفهوم نیست اگر منظور میزان حق الوکاله است که مبلغ ناچیزی است اگر سوال چیز دیگری است مجدد اعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پنج درصد به نرخ سال 1401 سی میلیون تومان می شود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما مشخص نکرده اید که آیا طرف دعوا مبلغ دیه را همان سال 98 به حساب صندوق دادگستری واریز کرده است یا نه اگر همان سال واریز کرده پس دیه شما در صندوق دادگستری در این 3و4 سال مانده و وکیل شما آن مبلغ ناچیز را که یازده میلیون ظاهراً می شده است دریافت کرده اما اگر متعاقب پیگیری وکیل طرف دعوا دیه را جدیداً واریز کرده است پنج درصد دیه انسان در سال 1401 حدود 30 میلیون می شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشکلاتان نفرمودید وکیل است یا بیمه. اگر با وکیل است به قرارداد الکترونیکی که با وکیل تنظیم نموده اید مراجعه نمایید در آن قرارداد میزان حق الوکاله وکیل نوشته شده است. همچنین ممکن است قرارداد خصوصی هم با یکدیگر داشته باشید که می بایست مطابق آن عمل شود . اگر قراردادخصوصی ندارید می بایست طبق تعرفه بر اساس میزان حق الوکاله مندرج در وکالت نامه الکترونیکی تنظیم شده پرداخت نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مبلغ 5 درصد دیه بر اساس سال 1401 حدود سی ملیون میباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق مفاد قرارداد حق الوكاله باید پرداخت شود