مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتواند اینکارو انجام دهد

بنده با آقایی دوست بودم و ایشون برای من به خواست خودشون هر موقع ک میخواستم برام نت و شارژ میزدن وقتی خواستیم جداشیم من رو تهدید کردن ک ازم با پارتی بازی شکایت می‌کنه و پول شارژ هارو ازم میگیره آیا واقعا میتونن؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر مدارک وادله کافی دارید بله می توانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است پول شارژ را پس بدهید بخصوص اگر به هم زدن رابطه از طرف شما باید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازی به پارتی بازی نیست با همان فیش ها و پیامک ها هم می تواند اقدام کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد