مشاوره حقوقی رایگان - در مورد دیه و زندان

در صورتی که با موتور با عابر پیاده تصادف کنی ومنجر به فوت شود،کارشناسان 50 50مقصر کرده باشن وکیل متوفی میتواند دیه کامل از موتور سوار بگیرید به علت نداشتن گواهینامه؟یا میتواند راننده را به خاطر نداشتن گواهینامه زندانی کنن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر در رابطه با پرونده های تصادفات باید عرض شود اینکه شما گواهینامه نداشته باشید باعث میشود که بیمه شخص ثالث دیه را پرداخت نکند یا اگر پرداخت کرد به شما مراجعه می‌کند بعدا برای بازپس گیری مبلغ . در تصادفات نظر کارشناس راهور ملاک قرار می‌گیرد هرچند که قابیلت اعتراض برای شما وجود دارد