مشاوره حقوقی رایگان - ادغام پرونده

باسلام همسربنده سال 97 به جرم مواد 12سال حبس گرفت ، بعداز 4سال که زندان بود یه نامه براش رفت که سال 94 یه پرونده قیابی داشته ودادگاهی شد 24سال و200میلیون جریمه تایید شد براش الان درخواست ادغام زده میخاستم بدونم قابل قبول میشه ادغام با تشکر .

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرونده قبلی مختومه نباشد و از نظر اصحاب دع.ا یکی و یا از یک منشا باشد قابل ادغام است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق قاضی ناظر زندان می تواند موضوع را پیگیری کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

موضوع شما مشمول تعدد جرم است. نوع جرم دوم را اعلام نکرده اید .می بایست بررسی دقیق انجام شود بهتر است حضوری نزد وکیل دادگستری محل خود مراجعه و مشاوره دریافت دارید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منتظر ابلاغ باشید چرا که با این اطلاعات ناقص دقیقا نمی‌توان اظهارنظر قانونی کرد و باید پرونده در شعبه کیفری مطالعه شود