مشاوره حقوقی رایگان - تسلیم به رای

با سلام ایا میتون بعد از دو پرونده ادغام تسلیم ب رای زد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قابل تجدیدنظر صادر شده می توانید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام بله در صورتي كه دادستان از حكم صادره درخواست تجديدنظر نكرده باشد، مي‌توان حق تجديدنظرخواهي را اسقاط و تقاضاي تخفيف مجازات نمود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر در مورد هر دو پرونده یک دادنامه صادره شده باشد امکان درخواست تسلیم به رای وجود
خواهد داشت

یک وکیل :

با سلام
بله این امکان وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از صدور رای دادگاه بدوی میتوانید تجدیدنظر خواهی را اسقاط و از تخفیف مجازات استفاده کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد ولی بطور کلی در صورتی که مهلت تجدیدنظر خواهی تمام نشده باشد و شاکی یا دادستان هم به رای صادره اعتراض نکنند بله

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله در صورت صدور یک دادنامه قابل اقدام است