مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام ملاک برای تعیین پست محلی است که تا سی بهمن خدمت کرده ایم یا آخرین جایی که بوده ایم .بخشنامه ای در این رابطه آیا هست؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم از اداره مربوطه این را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا آخرین محل اشتغال شما ملاک است و برای تبدیل وضعیت استخدامی ، شما باید از قبل از بهمن 1400 تا حال حاضر در سازمان دولتی مشغول به کار باشید و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از اداره مربوطه این را پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید به بخش نامه ها مراجعه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود،

همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد

البته تغییر فوق العاده هایی که به موجب ماده 77 قانون مدیریت خدمات کشوری، اختیار تعیین میزان آنها تا سقف مقرر به عهده رییس مربوطه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای تبدیل وضعیت رابطه استخدامی ودارا بدون شرایط ایثارگری ملاک است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.
بخشنامه تبدیل وضعیت ایثارگران در سال 1401
1- مشمولین ماده (21) قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران که تا پایان بهمن‌ماه سال 1400 در آن دستگاه مشغول به کار باشند مشمول این قانون می‌گردند.

2- شرکت‌ها، بانک‌ها و مؤسسات غیرانتفاعی وابسته به دولت نیز مشمول حکم بند قانونی صدرالذکر می‌باشند.

3- تبدیل وضعیت مشمولین به معنای ارتقاء جایگاه شغلی آنان نمی‌باشد. بدیهی است تغییر نوع وظایف، پست سازمانی و شغل یا ارتقاء جایگاه شغلی آنان بعد از تبدیل وضعیت در چارچوب قوانین و مقررات امکان‌پذیر می‌باشد.

4- چنانچه فرد مشمول این بخشنامه خواستار ادامه همکاری با دستگاه به شکل وضعیت فعلی (عدم تبدیل وضعیت به استخدام رسمی) باشد، دستگاه اجرایی اعلام کتبی فرد مشمول مبنی بر عدم درخواست تبدیل وضعیت استخدامی را اخذ و به عنوان مستند عدم تبدیل وضع در سوابق مربوطه نگهداری نماید.

5- ایثارگران مشمول که بر اساس قانون مربوط به خدمت پزشکان و پیراپزشکان مصوب 1375 به خدمت اشتغال دارند، در شمول این بخشنامه قرار می‌گیرند. بر این اساس، پاسخ سؤال (8) منضم به بخشنامه شماره 68135 مورخ 4/12/1400، اصلاح می‌گردد.

6- با استناد به بند (ب) تبصره (20) قانون بودجه سال 1401 کل کشور و ماده (9) ضوابط اجرایی آن به شماره 21502/ت59740هـ مورخ 15/2/1401، چنانچه اعتبار لازم برای تبدیل وضعیت نیروهای مشمول، از محل اعتبارات ابلاغی و در سقف تخصیص اعتبار دستگاه‌های اجرایی و منابع داخلی شرکت‌ها، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت قابل تأمین باشد، نیازی به اخذ تأییدیه تأمین اعتبار از سازمان برنامه و بودجه کشور نبوده و تبدیل وضعیت نیروهای مشمول با رعایت قوانین و مقررات مربوطه از جمله اخذ شماره مستخدم از سامانه یکپارچه نظام اداری (کارمندایران) بلامانع است. بر این اساس، ماده (9) بخشنامه شماره 69405 مورخ 9/12/1400، اصلاح می‌گردد.

7- مفاد این دستورالعمل در موافقتنامه دستگاه‌های مشمول ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1401 کل کشور لحاظ می‌شود و برای مدیران مربوط لازم‌الرعایه است.

میثم لطیفی- معاون رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور

مسعود میرکاظمی- معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باید از ارگان مربوطه سوال کنید دوست عزیز

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مباحث دالان مربوط به موضوع را پیگیری نماید