مشاوره حقوقی رایگان - جابه جایی

درود به شما عزیزان خانم 40 ساله هستم استخدام مهر 97 سازمان انتقال خون در حال تبدیل وضعیت به رسمی قطعی که البته پدرم ایثارگر هم هستند تعهد 10 ساله به سازمان انتقال خون دارم ولی مدت 3 ساله مبتلا به بیماری خود ایمنی هستم داروهای کورتن و سرکوب کننده میخورم حال جسمیم خیلی بده درد مفاصل مشکلات بینایی و ...باتوجه به اینکه مادرم مربی بهداشت در اموزش و پرورش بودند و من هم رشته پرستاری درس خوندم آیامیتونم با پرونده پزشکی درخواست جابه جایی بدم به اموزش و پرورش بدون تغییر در حکمم

پاسخ ها :

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
باید از ارگان های مربوطه پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای انتقال از یک سازمان به سازمان دیگر ، فقط به صورت مامور به خدمت و برای مدت معین و با موافقت سازمان مبدا و مقصد امکان پذیر است و