مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای فرجام خواهی

با سلام خدمت تمامی وکلا
اگر شخصی بابت مبلغ محکومیت تقاضای فرجام خواهی کند به دیوان عالی کشور.
اما بعد از دادخواست فرجام خواهی تقاضای اعسار و قسطی کردن مبلغ محکومیت رو هم بده
این تقاضای اعسار فرجام خواهی رو بی اثر نمی کند؟

(( چون شخصی که محکوم شده وقتی تقاضای فرجام کند یعنی ماهیت پرونده و رأی بدوی رو قبول نداشته. اما وقتی تقاضای اعسار کند یعنی قبول دارد که این مبلغ رو بدهکار هست به خواهان پرونده))

پاسخ ها :

سید روح اله قاضی

جناب آقای سید روح اله قاضی :

سلام
رای فرجام خواهی قطعی میباشد وقابل نقض نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای قابل فرجام خواهی باشد تا زمانی که حکم قطعی صادر نشده قابلیت اجرا ندارد و بعد از صدور اجرائیه محکوم علیه سی روز فرصت دارد تا دادخواست اعسار بدهد بنابراین اگر قبل از قطعیت حکم اگر محکوم علیه دادخواست اعسار بدهد این موضوع می تواند قبول دین باشد.
توجه داشته باشید که ممکن است محکوم علیه از ترس حکم جلب و نداشتن اطلاعات قانونی دادخواست اعسار داده باشد که در این صورت دادگاه صرف ثبت دادخواست اعسار به معنی قبول اعسار نمی داند.
از طرفی ممکن است فرجام خواه به جهت هزینه دادرسی مرحله فرجام خواهی دادخواست اعسار داده باشد.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. رای قابل فرجام خواهی قابلیت اجرا ندارد . لذا بهتر است تقاضای اعسار را درخواست نکنید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله همین طور است به منعی قبول محکومیت است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد...
خیر بی اثر نمی‌کند....
اما موضوع شما بنظر قابل فرجام خواهی نباشد....
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد.....