مشاوره حقوقی رایگان - چک گمشده

با سلام
در سال 1399 از بانک... وام گرفتم . برادرم بعنوان ضامن چک گذاشت .بهمن 1401 که قسط وام تمام شد تقاضای عودت چک را نمودم . گفتند پرونده است پیدا نیست ، سرمان شلوغ است . زنگ می زنیم . ولی زنگ نزدند و ما همچنان پیگیری نمودیم تا اینکه رئیس گفت شما چک را حتما گرفتید . حالا باز هم می گردیم و پیدا شد برایتان زنگ می زنیم ولی خبری نشد.
سوال : آیا این چک میتواند مورد سواستفاده از طرف بانک قرار بگیرد . من چه اقدامی میتوانم بکنم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. برای بانک جهت استردادچک اظهارنامه رسمی از طریق دفاترخدمات قضایی ارسال نمایید .