مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

سلام
دو تا چک مفقودی داشتم. برای دادسرا شکایت کردم. قرار منع تعقیب اومده. متوجه نمیشم یعنی چی. تکلیف چک ها چی میشه؟ ممنون

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

قرار دادسرا باید مطالعه شود، در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

یک وکیل

موضوع شكايت ؟؟؟ ، مفقودي رو بايد به بانك اطلاع دهيد
و تقاضاي مسدود شدن داشته باشيد

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

شما طبق قانون چک اعلام مفقودی کرده اید پس طرف شکایت نداشته ایدوکسی راهم بعنوان مظنون معرفی نکرده اید .پس پرونده شما متهم ندارد وصدور قرار منع تعقیب صحیح است ولی این دادنامه رابانامه دادسرا به بانک ببرید تاجلوی چک شما بسته شود و هرکس به بانک برد دستگیرشود