مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه تفاوت مبلغ تسویه شده با مبلغ کارشناسی

باسلام و تبریک سال نو و خسته نباشید به شما عزیزان
بنده بایکی از اقوام ساختمانی را ساختیم ایشان سازنده بود در سال 96 با ایشان تسویه نمودم و صورتجلسه ای نوشته شد .در صورتجلسه مبلغ هزینه کرد را 2میلیارد تومن نوشته شده بود .در سال 98 به مشکل خوردیم و متوجه شدیم هزینه کرد کمتر میباشد درسال 99 در حال شکایت از ایشان بودیم که ایشان فوت نمود بنده تقاضای ابطال صورتجلسه را نمودم و بابت مبلغ هزینه کرد دادگاه موضوع را به کارشناس ارجاع نمود کارشناس نیز مبلغ هزینه کرد را 1میلیاردو ششصد میلیون اعلام نمود بنده از ابطال صورت جلسه منصرف شدم .حال سوال بنده این است ایا میتوانم درخواست پرداخت مبلغ تفاوت که 400م ت است و 200م ت ان سهم بنده میباشد را باتوجه به نظر کارشناس بدهم یا باید دوباره تقاضای کارشناسی جدید بدهم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بله می توانید لبکن تشخیص قاضی رسیدگی کننده ملاک است .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید علیه وراث متوفی طرح دعوا کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ابطال صورتجلسه که کاری اشتباه بوده است و چقدر خوب شد که منصرف شدید که غیر از اتلاف پول و زمان چیزی عاید شما نمیشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر قاضی محترم در این خصوص ملاک می‌باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از مدت کارشناسی شش ماه گذشته باید مجددا انجام شود و دعوای شما باید علیه وراث باشد

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

بله می توانید طرح مجدد مطالبه مبلغ نمایید.باید گواهی انحصار وراثت هم داشته باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ شما از لحاظ قانونی قادر خواهید بود که علیه وراث متوفی طرح دعوا کنید.