مشاوره حقوقی رایگان - استعفا پیمانی

سلام من هیت علمی آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هستم، در حال حاضر در ماموریت اموزشی تمام وقت به مدت 4 سال با تعهد دو ضامن کارمند برای پس از پایان تحصیل و برگشت دو برابر خدمت به محل کارم می باشم. اگر در این بین بنده مهاجرت کرده و قرار داد پیمانی را از طرف خودم تمدید ننمایم و هم چنین تمام پول مدت ماموریت اموزشی را نزدیک یکی از ضامنین قرار داده و از کشور خارج شوم ایا مشکلی برای ضامنین ایجاد می شود.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.مقررات دانشگاه ملاک عمل است . به هرحال ضامن ها مسئول می باشند .