مشاوره حقوقی رایگان - امتناع بنگاه دار تحویل مبایعه نامه

سلام یکماه قبل ملکی را در بنگاه املاک از شخصی خریداری کردم وپیش قولنامه هم تنظیم شد و نزد بنگاه دارباقی ماندو من بابت بخشی از ثمن معامله دوفقره چک صادرکردم ومقررشدبعدازپرداخت چک ها مبایعه نامه 12برگی تنظیم و تحویلم گرددوحال که چک ها را پرداخت کرده ام فروشنده به رغم دریافت چک ها ازامضانمودن مبایعه نامه اصلی امتناع وبنگاه دارهم از تحویل قولنامه پیش نویس امتناع می نماید در اتاق اصناف علیه بنگادار شاکی شدم جوابی نگرفتم و دادگاه هم مدرکی جهت اقامه دعوی ندارم
لطفاراهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر شهود بر انجام معامله دارید و در متن چک ها بابت معامله ذکر کرده اید، می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند به دادگاه تقدیم نمایید. البته ملتک تشخیص قاضی رسیدگی کننده می باشد .