مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مبایعه نامه

باسلام
یکی از برادرانم مبایعه نامه ی منزل مادرم رابه سرقت برده واعلام میکرداطلاع ندارداکنون بدلایلی ودریک پرونده که به گمان خودش ماخبرنداریم مجبورشده این مبایعه نامه رابه کارشناس رسمی دادگستری ارائه بدهدوکارشناس نیزتاریخ ووجودمبایعه نامه راتاییدوبرای قاضی محترم گزارش کرده ونظرکارشناس موجوداست
بفرماییدبنده ویادیگرورثه چگونه به این مبایعه نامه دست پیداکنیم تابواسطه این برگه بتوانیم به حقمان برسیم
واینکه باچه عنوانی ازبرادرمان شکایت کنیم ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بر اساس نظر کارشناس و شهادت شهود و گواهی انحصار وراثت‌نسبت به ملک مذکور دادخواست اثبات مالکیت دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شما در پرونده حقوقی مورد اشاره در متن سوال سمت ندارید بنابراین نمیتوانید به آن مبایعه نامه دسترسی پیدا کنید ولی اشاره نکردید قصد شما از دستیابی به مبایعه نامه چیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام امکان دسترسی به آن پرونده را ندارید ولی نفرمودید برای چه میخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر مادر شما فوت کرده است شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردد

و سپس ورثه باید دادخواست حقوقی اقامه نمایید و