مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی از شرکت شستا به تامین اجتماعی

سلام. من توی یکی از شرکت های شستا کارگر قراردادی بودم و مکانش با من 60 کیلومتر فاصله داره. طبق قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر، یه ماه میشه رسمی شدم. آیا میتونم الان که رسمی شدم، انتقالی بگیرم برم اداره ی تامین اجتماعی و کارمند تامین اجتماعی توی شهر خودم بشم؟

پاسخ ها :

انتقالی کارمند رسمی بعد از تبدیل وضعیت انتقالی کارمند رسمی ایثارگر درخواست انتقالی انتقالی ایثارگر