مشاوره حقوقی رایگان - انتقال اموال

ضمن سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم بنده با همسرم اختلاف داریم و همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشت (بنده دارای 2 آپارتمان می‌باشم که یکی در دست مستاجر میباشد و یک واحد دیگر نیز خودمان در آن سکونت داریم) و هردو آپارتمان چون سند دارند هر دوی آنها را توقیف کرد و ماشینم نیز توقیف شد و بنده بخاطر پابرجا ماندن زندگیم و بچه هایم 3دانگ از منزل مسکونی که در آن مستقل هستیم را بصورت قطعی بنام همسرم زدم تا ایشان رضایت داد و پرونده مختومه شد ولی باز دوباره سرناسازگاری را شروع کرده و ترس از آن دارم که دوباره مهریه اش را به اجرا بگذارد حال با این تفاسیر اگر بنده اموال و ماشینم را بنام فرزندانم که یکیشان 13ساله و یکیشان 4ساله میباشد انتقال دهم اگر دوباره مهریه اش را به اجرا بگذارد آیا می‌تواند اموالی را که بنده بنام فرزندانم انتقال داده ام را دوباره توقیف کند و همه اموالم را یکجا ازم بگیرد چون مهریه اش 150 سکه است،آیا این انتقال فرار از دین بحساب نمی آید قبل از مطالبه مهریه، هدف من اینه که اگر مهریه را به اجرا بگذارد چیزی بنام من نباشد و مهریه اش قسط بندی شود،

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. فرار از دین نیست. لیکن به دلیل این که ولایتا بنام فرزندان خود منتقل می نمایید در اصل متعلق به خودتان می باشد . به هرحال تشخیص قاضی ملاک عمل است .