مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گوشی به زور

سلام خسته نباشید . برادرشوهرم با زور و فحش و تهمت و قذف گوشیمو بزور تو خونم ازم سرقت کرده و همسرمو راضی کرده که برای تحت فشار گذاشتن بخاطر بخشیدن مهریه ازم شکایت رابطه نامشروع کنه که حکم برائتم اومده و برای شکایت از گوشیم استفاده کرده و همه جا شو گشته … جدا از این موضوع طی درخواست مکرر گوشی پس نمیده جعبه گوشی دست منه آیا کار اون جرمه ؟ با شکایت کردن میتونم گوشیمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. شکایت سرقت نمایید دستورات لازم از سوی قاضی جهت کشف گوشی صادر خواهد شد. در ضمن می توانید سریال گوشی را به سابت همیا ب بدهید تا نسبت به کشف گوشی اقدام نماید.