مشاوره حقوقی رایگان - تصرف گوشی و گرفتن امضا

سلام
حدود 3 هفته اعتیادم را ترک کردم و چون در خانه من 3 نفر که کاسب مواد مخدر بودن و بعد از ظهرها پیش من می آمدن و بعد از پاکی ازشون خواستم دیگه پیش من نیان
آنها گفته 7 میلیون طلب ازت داریم و گوشی من را همراه با یک کاغذ دستنویس که کارتن گوشی را 48 ساعت بعد باید تحویل بدم بهشون و اثر انگشت من را که به زور پای کاغذ زدن را دارن .
حرفم به جای میرسه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اعلام نمایید که اکراه و اجبار داشتید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما مدعی هستید و باید ادعای خود را ثابت کنید و با صرف ادعا نمی توان موضوع را ثابت کرد.