مشاوره حقوقی رایگان - آيا ديوان عالى شكايت كنم ؟

باسلام.سال ٩٥چك ٤ميليونى از طرفم داشتم خودش شكايتم كرد كه چكام سرقت شدن درصورتيكه چك در وجه من بود.راى بى حقى ايشان صادر شدسال ٩٧چكاش برگشت زدم سال٩٧ با سود شد ٨ تومن. بازم نصف پولم نداده. الان باشوهرش منو كتك زدن وگوشيم از دستم به زور دراوردن تمام دستم زخم شد متاسفانه پزشك قانونى نرفتم فك كردم حل فصل ميشه اما ايشان ميگه ٨تومنى كه ريختم به حسابت برگردون تا گوشيت بدم شخصى كه اونا فرستادن مياد شهادت بده برام.شكايت جفتشون كردم١-آيامحكوم ميشن؟٢-اگرراى نگرفتم ميتونم ديوان عالى شكايت كنم؟ بنده با اين زن و شوهر چكار كنم ٧ساله بخاطر چک و سودش منو اذيت ميكنن چطور گوشيم ازشون بگيرم. ميتونم وقتى گوشى دادن انگشت نگارى كنم بدونم گوشى دست كدومشون بوده جهت اطمينان در شكايت. ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

1-بستگی به ادله ومستندات ودفاعیات شما دارد2-بله 3-بااستناد به ادله ومدارک دادخواست استرداد گوشی دهید 4-خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله اگر دو شاهد داشته باشید محکوم خواهند شد
و رای بدوی قابل تجدیدنظر در دادگاه تجدیدنظر می باشد