مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد غرامت

سلام بنده انگشت دوم پای سمت چپم در حین کار در اشپزخانه نیروی انتظامی با افتادن سنگ روی آن شکست
پیگیری های لازم را جهت دریافت غرامت انجام دادم ولی به بنده گفتند برای دریافت دیه حداقل 8 ماه برای انجام امور دریافت غرامت لازم است اعم از شورا و کمیسیون و ....(نخستین کمیسیون تایید شده است)
ایا مقدار غرامتی که به من تعلق میگیرد ارزش پیگیری امور را دارد ؟ مقدار آن را میتوان محاسبه کرد؟
در سایت های بیمه نوشته است تقریبا 1.500.000 هزا تومان. بیمه نیروهای مسلح هم همین مقدار میباشد؟
چون برای انجام امور باید مسافت زیادی را هربار طی کنم.
شکستگی: انگشت دوم پای چپ (بعد از انگشت شصت)
با تشکر از زحمت های فراوان شما عزیزان که در چندین مورد واقعا من را راهنمایی فرمودید.