مشاوره حقوقی رایگان - وکالت تام الاختیار

سلام. بنده وکالت تام الاختیار بلاعزل و بدون تاریخ بابت فروش ملک به خریدار داده ام و الان حدود 4 سال است که خریدار سند ملک را بنام نمی‌زند آیا میتواند با سند ملک سواستفاده کند؟ راهی هست که خریدار را مجبور به تنظیم سند کنم؟

پاسخ ها :

وکالت تام الاختیار ملک عدم انتقال سند ملک توسط خریدار وکالت تام الاختیار سند ملک